99 freespins

Insättningsbonus för nya spelare

Skapa konto

99 freespins

Insättningsbonus för nya spelare

Hämta freespins

Villkor & regler

  • Du får 99 freespins i välkomstbonus när du gör din första insättning.
  • Du hittar freespinsen i spelautomaten Night Sky samt under "Mina tävlingar" och "Mitt Paf" i högermenyn när du är inloggad.
  • Freespinsen är värda 1 kr styck, har inga omsättningskrav och är giltiga i 60 dagar.
  • Din välkomstbonus är giltig i 60 dagar efter att du har registrerat dig.

Videopoker

{{ ::flow.header }}

KOMMANDE AVSLUTAD SISTA CHANSEN

{{ ::item.headline }}

Videopoker ger nätpoker en spännande twist!

I videopoker spelar du vanligtvis mot huset. Det klassiska pokerspelet ger ofta en blandning av inslag som gör det hela ännu mera spännande.

En favorit för Pafspelare

Vill du spela ett snabbt spel med en extra joker för bonusrundor och möjligheten att dubbla dina vinster? Då är vår mest populära videopoker Double Joker Poker spelet för dig. Ta själv reda på varför det här spelet är en storfavorit för våra återkommande spelare. Det är det perfekta spelet för mobilen eftersom spelytan är så kompakt.

Storvinster

Är du ute efter att kamma hem den stora jackpotten? Snyggt. Tag plats kring Jackpot Joker Poker-bordet där det verkligen finns fina belöningar att hämta. Vi har stora progressiva jackpottar på varje insatsnivå – och alla jackpottar växer från en multiplikatornivå på 1000. När du dubblar en vinst finns har du möjligheten att välja färg eller valör. Välj rätt färg för att dubbla din vinst, välj rätt valör för att multiplicera din vinst med fyra.

Två andra riktigt schyssta spel som finns tillgängliga både på datorn och i mobilen är Joker Poker och Jacks or Better.