99 freespins

Insättningsbonus för nya spelare

Skapa konto

99 freespins

Insättningsbonus för nya spelare

Hämta freespins

Villkor & regler

  • Du får 99 freespins i välkomstbonus när du gör din första insättning.
  • Du hittar freespinsen i spelautomaten Night Sky samt under "Mina tävlingar" och "Mitt Paf" i högermenyn när du är inloggad.
  • Freespinsen är värda 1 kr styck, har inga omsättningskrav och är giltiga i 60 dagar.
  • Din välkomstbonus är giltig i 60 dagar efter att du har registrerat dig.

Spelautomater

Turneringar

{{::item.title}}

Avslutas om 
Turneringen har avslutats

{{ ::flow.header }}

KOMMANDE AVSLUTAD SISTA CHANSEN

{{ ::item.headline }}

Spelautomater, videospelautomater och enarmade banditer

Vi lanserar ständigt nya spel men en sak gör oss riktigt unika. Visste du att vi på Paf gör egna spel? Som till exempel tokpopulära Cash & Carry och Cash & Carry Shopping Spree. Naturligtvis har vi även massor av andra populära och kända spel gjorda av företag som NetEnt, Play’n Go och QuickFire. Du får helt enkelt det bästa av två världar. De flesta av våra spel finns också för mobilen.

Vi har flera av världens populäraste spelautomater med stora jackpottar, såsom Mega Moolah, Hall Of Gods, Mega Fortune Dreams och Mega Fortune. Vi har även en exklusiv gemensam jackpott som genereras av en grupp av våra egna spel AnatudeSchlagerSlotten och Sällskapsresan.

Spela våra spel helt gratis först

I en del spel ligger charmen i grafiken, musiken eller temat. Hos andra lockar kanske den stora jackpotten eller de många vinstlinjerna mest. Det bästa är att du kan testa de olika spelens demoversioner gratis och sedan fritt välja just dina favoriter. När vi än ringer våra storvinnare kan de alltid på en gång välja ut två eller tre spel som de gillar allra mest!