SjälvtestSpelgränserSpelpaus
Logga in

Poker

Playtech

Shuffle up and deal!

(Spelas i €)

Kom ihåg att aktivera popup-fönster

Erbjudanden

Poker

Destination Poker

Kontanter

Poker

Satsa 1 € – vinn 100 000 €!

Rake på Paf Poker

Rake är en avgift som går till Paf när du spelar poker. Det finns olika rakes i olika spel.

Läs mer

Pokerregler

Är du sugen på att börja spela, men kan inte riktigt reglerna — ingen fara, vi hjälper dig.

Läs mer

Pokerhänder

Har du precis börjat spela poker, men vet inte riktigt vilka händer som är bäst? Kolla vår handranking!

Läs mer

Poker online

Poker är ett av de mest kända kortspelen i världen och har en lång historia bakom sig. Med utvecklingen av internet har möjligheten att spela poker online blivit en av de mest populära formerna av spel på nätet.

Det finns många fördelar med att spela onlinepoker jämfört med att spela live: För det första kan du spela när som helst och var som helst, vid dator eller mobiltelefon, så länge du har en internetanslutning. Du behöver inte bekymra dig om att resa till ett casino eller hitta en plats där du kan spela med dina vänner. Du kan också spela mot människor från hela världen och utmana dig själv mot de bästa spelarna. Det finns också flera olika spelformer att välja emellan, i flera olika insatsnivåer, något som inte alltid är fallet när man spelar live.

En annan fördel med att spela poker online är att du har möjligheten att spela på flera bord samtidigt. Detta ger dig möjlighet att öka dina vinster och förbättra dina färdigheter. Du kan också välja att spela på bord med lägre insatser för att öka din erfarenhet och minska din finansiella risk.

Online Poker hos Paf

När du spelar poker online hos Paf så spelar du på något som heter iPoker-nätverket. Det är ett nätverk av olika spelsajter runt om i världen som har gått samman med gemensamma pokerbord. iPokernätverket ett av världens största pokernätverk, och här kan du möta spelare dygnet runt, från jordens alla hörn.

Pokervarianter

Texas Hold'em, Omaha och 6+ Hold'em är några av de mest populära varianterna av pokerspel som spelas världen över, och alla kan du spela online hos Paf Poker.

Texas Hold'em online är den mest kända och vanligt förekommande varianten, där spelarna får två privata kort och sedan delar på fem gemensamma kort på bordet för att skapa den bästa möjliga femkorts pokerhanden.

Omaha online är en annan variant där spelarna får fyra privata kort och delar på fem gemensamma kort. Skillnaden är att spelarna måste använda exakt två av sina privata kort och exakt tre av de gemensamma korten för att skapa sin bästa femkorts pokerhand.

Six Plus Hold'em online (6+ Hold'em) är en nyare variant som har vunnit popularitet under senare tid. I denna variant används en kortlek utan tvåor, treor, fyror och femmor, vilket innebär att det blir lättare att få höga händer. Spelarna får också endast två privata kort, precis som i Texas Hold'em, men de har större möjlighet att skapa starka händer på grund av den minskade kortleken. På grund av att kortleken saknar tvåor till femmor så har 6+ Hold'em en annorlunda handranking än vanlig poker: De två viktiga ändringarna är att Triss slår Stege, och Färg slår Kåk.

Innan du börjar spela poker hos Paf vill vi att du läser pokerreglerna för de olika spelen, och även bekantar dig med vilka hjälpmedel som är tillåtna respektive förbjudna.

Spelformer

Det finns olika sätt att spela poker hos Paf, beroende på vad som passar ens preferenser och spelstil. Cashgame innebär att man spelar med riktiga pengar och kan välja att lämna bordet när som helst. Tävlingar eller turneringar har en fast struktur och en fast inköp (buy-in), där spelarna tävlar om prispengarna. Sit & go är en typ av turnering som börjar så fort ett förutbestämt antal spelare har registrerat sig. Oavsett vilken typ av pokerspel man väljer så finns det något för alla nivåer av spelare, från nybörjare till professionella.

Twister

Twister Poker är en spännande typ av Sit & go med en lotteriliknande twist. För att spela behöver tre spelare registrera sig för en omgång, och inköpen varierar från €1 upp till €200, vilket gör att spelare med olika budgetar kan delta.

Vad som gör Twister Poker extra spännande är att prispotten bestäms slumpmässigt vid starten av varje omgång. Det betyder att du kan ha möjlighet att spela för dubbelt så mycket som din insats, eller till och med för tre, fem, åtta, 50 eller upp till 1 000 gånger din ursprungliga insats! Detta gör att varje spelomgång kan kännas som en chans till storvinst och gör spelet extra spännande för alla som deltar.

Kval till Live-poker tävlingar

Vi på Paf älskar live poker! Det finns inget bättre än att spela en stor pokertävling live. Hos oss kan du därför alltid kvala till stora pokertävlingar runt om i världen. Genom åren har vi skickat spelare till allt från Poker-VM i Las Vegas (WSOP) till våra egna pokertävlingar i Mariehamn, Åland.