Hur många freespins kan du få?

Den här veckan värmer vi upp inför december med ett Wassberg vs. Mieto-lyckohjul!


Så här funkar det

Snurra hjulet

Samla så många freespins som möjligt under tre snurr på lyckohjulet.

Spela

Spela Wassberg vs. Mieto för minst 50 kronor i riktiga pengar

Få dina freespins!

Du får freespinsen i morgon

Om spelet

Det är den närmaste tävlingen i Olympiska längdskidåkningshistorien! Vid Vinter-OS 1980 i Lake Placid slog Sveriges Thomas Wassberg Finlands Juha Mieto med bara 0,01 sekunder i finalen för 15 km. Där och då föddes en legendarisk rivalitet som till denna dag lever vidare.

Nu har Paf Game Studio skapat spelautomaten Wassberg vs. Mieto, ett spel där du kan försöka bestämma vem som kammar hem guldet. Anta utmaningen. Vem vet – det kanske blir du som skriver om historien!


  • Kampanjen börjar kl. 09.00 CET den 22 november 2018 och slutar kl. 22.59 CET den 30 november 2018.
  • Det är gratis att snurra hjulet, men du måste spela Wassberg vs. Mieto för minst 50 kr i riktiga pengar för att få dina freespins nästa dag. Du har på dig fram till kl. 22.59 för att spela spelet, den dag du snurrar hjulet.
  • Varje dag har du 3 snurr på dig att samla så många freespins som möjligt. Du kan vinna en gång per dag under kampanjperioden.
  • Dina freespins betalas ut till Wassberg vs. Mieto kl. 11.00 dagen efter att du har spelat spelet. Dina freespins är giltiga i 36 timmar (till kl. 22.59 dagen efter att de betalades ut). Du gör vad du vill med pengarna du vinner på freespinsen.
  • Varje freespin är värd 1 kr.
  • Paf förbehåller sig rätten att avbryta eller ändra denna tävling när som helst.