Freespins utan insättning!

Höstmys på Paf

Ja tack

Spelautomater

Våra spelautomater erbjuder en hel värld av skoj

Vi erbjuder ett stort utbud av klassiska spelautomater och jackpottspel. Det är därför vi är så säkra på att du kommer hitta dina egna favoriter. Du kan alltid börja med att prova våra spelautomater gratis innan du bestämmer dig för att spela för riktiga pengar. Här nedanför hittar du alla spel vi erbjuder. Välkommen till Paf. Vi hoppas du ska ha tur när du spelar hos oss.

Jackpottar

  • {{::game.title}}

{{ gameListing.header }}

FilterStäng
Tyvärr, inga spel hittades
Turneringar

{{::item.title}}

Avslutas om 
Turneringen har avslutats

{{ ::flow.header }}

KOMMANDE AVSLUTAD SISTA CHANSEN

{{ ::item.headline }}

{{ ::item.competition.prices}}

   Varje {{ 259200000 + (86400000 * weekday) | date:'EEE' }}

Spelautomater, videospelautomater och enarmade banditer

Vi lanserar ständigt nya spel men en sak gör oss riktigt unika. Visste du att vi på Paf gör egna spel? Som till exempel tokpopulära Cash & Carry och Cash & Carry Shopping Spree. Naturligtvis har vi även massor av andra populära och kända spel gjorda av företag som NetEnt, Play’n Go och QuickFire. Du får helt enkelt det bästa av två världar. De flesta av våra spel finns också för mobilen.

Vi har flera av världens populäraste spelautomater med stora jackpottar, såsom Mega Moolah, Hall Of Gods, Mega Fortune Dreams, Mega Fortune och Arabian Nights. Vi har även en exklusiv gemensam jackpott som genereras av en grupp av våra egna spel AnatudeSchlagerSlotten, Sällskapsresan och Rampen Rytmikäs Riemuriihi.

Spela våra spel helt gratis först

I en del spel ligger charmen i grafiken, musiken eller temat. Hos andra lockar kanske den stora jackpotten eller de många vinstlinjerna mest. Det bästa är att du kan testa de olika spelens demoversioner gratis och sedan fritt välja just dina favoriter. När vi än ringer våra storvinnare kan de alltid på en gång välja ut två eller tre spel som de gillar allra mest!