Saftiga vinster kommer flygande!

Spela för 200 kr och vinn 25 freespins varje dag i vårt nya läckra spel.


Så här vinner du

Spela Fruit Warp för 200 kr i riktiga pengar under en dag för att vinna 25 freespins. Dina freespins betalas ut i spelet kl. 11.00 dagen efter att du har uppfyllt kraven, och de är giltiga fram till kl. 22.59 nästa dag.

Om Fruit Warp

De här saftiga frukterna flyger omkring och är så mogna att de exploderar med vinster. I spelet Fruit Warp behöver du inte hålla reda på några vinstlinjer, utan här kommer 9 olika symboler inflygande i spelet. Samla bara 3 eller fler av samma symbol var som helst på spelplanen så vinner du! Om du får 4 likadana frukter förvandlas alla de symboler som inte ger vinst till nya symboler för att ditt spel ska bära frukt. Om du lyckas skörda 5 likadana symboler pressas Fruktläget igång.

Det finns ett fruktläge för varje frukt. Fruktläget aktiverar även Warpmätaren som ökar med en nivå för varje frukt som matchar Fruktläget. Varje nivå ger dig en omspinn och vissa nivåer har till och med med sig multiplikatorer eller extra liv. Om du kommer ända till hjärtsymbolen får du ett extra liv som utlöser ytterligare en omspinn om ingen symbol matchar frukten i Fruktläget. Multiplikatorns värde ökar för varje vinst tills de aktiveras och multiplicerar din vinst.


  • Kampanjen börjar kl. 08.00 den 10.5.2018 och slutar kl. 22.59 den 17.5.2018.
  • Kvalificeringsperioden är ett dygn i EET-tidszonen, det vill säga mellan kl. 23.00 och 22.59.
  • Spela Fruit Warp för minst 200 kr i riktiga pengar under en dag för att uppfylla tävlingskraven för den dagen.
  • Varje freespin är värd 2 kr.
  • Dina freespins betalas ut direkt till spelet Fruit Warp kl. 11.00 dagen efter att du har uppfyllt kraven. Freespinsen är giltiga fram till kl. 22.59 följande dag. Om du redan håller på och spelar Fruit Warp när dina freespins betalas ut, måste du ladda om spelet för att aktivera dem.
  • Vinster från freespins betalas ut som riktiga pengar.
  • Paf förbehåller sig rätten att ändra eller avsluta denna kampanj när som helst.