Rykande hett!

Vinn 200 kr i vår dagliga utlottning och ytterligare 10 000 kr om du deltar minst fem dagar!


Så här vinner du


  • Spela Extra Chilli för 50 kr riktiga pengar under en dag för din chans att vinna 200 kr i vår utlottning följande dag.

  • De 50 vinnarna meddelas i Meddelanden på Paf.com senast kl. 11.00 CET.

  • Kvalificera dig under fem dagar för att vara med i vår utlottning av ytterligare 10 000 kr!

Om Extra Chilli

¡Arriba! Detta heta spel är fyllt med Megaways, 6 hjul och andra rykande funktioner som ökar dina vinster. Det finns även ett extra hjul som adderar en symbol till hjulet ovanför. Detta gäller för hjul 2, 3, 4 och 5. Målet är att uppnå en vinnande kombination av närliggande symboler från vänster till höger med start på hjulet längst till vänster. Varje vinnande symbol är en del av en reaktion och ersätts av symboler som kommer uppifrån på hjulen och från höger sida till det extra hjulet.

Freespins-spelet gör dina freespins hetare än någonsin. Du kan spela och vinna upp till 24 freespins! Välj HÄMTA för att börja spela med dina freespins eller välj SPELA för att snurra hjulet för en chans att vinna fyra extra freespins. Feature Drop låter dig trigga funktionen när som helst, och priset varierar under spelets gång. Det finns också en obegränsad vinstmultiplikator i freespins-spelet som börjar på 1 och ökar med 1 efter varje reaktion. Är det tillräckligt hett?

Regler och villkor

  • Kampanjen börjar kl. 13.00 CET den 16.7.2018 och slutar kl. 22.59 CET den 24.7.2018.
  • Kvalificeringsperioden är ett dygn i EET-tidszonen, det vill säga mellan kl. 23.00 och 22.59.
  • Spela Extra Chilli för minst 50 kr i riktiga pengar under en dag för att delta i kampanjen.
  • Varje dag du kvalificerar dig deltar du i vår dagliga utlottning följande dag. De 50 vinnarna meddelas i Meddelanden på Paf.com senast kl. 11.00 CET. Deras namn publiceras även på vår vinnarsida.
  • Vi lottar även ut ytterligare 10 000 kr bland alla spelare som har kvalificerat sig under minst fem dagar. Utlottningen äger rum den 25 juli och vinnaren meddelas i Meddelanden på Paf.com senast kl. 11.00 CET. Namnet publiceras även på vår vinnarsida.
  • Paf förbehåller sig rätten att ändra eller avsluta denna kampanj när som helst.