1 € kan bli 100 000!


Spela dynamiska Twister Sit & Go och ta chansen att vinna en av fyra hemliga jackpottar i Age of the Gods. En av jackpottarna börjar på 100 000 €. Buy-ins från 1 €.

Det finns fyra nivåer av jackpottar som du kan vinna. De väljs ut slumpmässigt och heter: Power, Extra Power, Super Power och Ultimate Power. De olika jackpottarna börjar på olika startsummor som ökar när procent av deltagarnas buy-in läggs till.

Jackpottens namnJackpottens startsumma
Power50 €
Extra Power500 €
Super Power5 000 €
Ultimate Power100 000 €

Så här går det till


Registrera dig för Age of the Gods Twister och buy-in. Du kan välja buy-ins för 1 €, 5 € eller 10 € och kan vinna upp till 100 gånger din buy-in i pokerdelen av spelet. Men, som vi redan nämt, detta är inte din enda chans att vinna stort. Vid registreringen går en liten del av 0,99 % av din buy-in till jackpottspelet i Age of the Gods, vilket ger dig chansen att också vinna en av fyra jackpottar där. Jackpotten körs igång slumpmässigt före Twister-spelet börjar. Om du har tur och detta händer dig, dyker ett popupfönster upp med 20 mynt, där varje mynt gömmer en av de fyra jackpottsymbolerna. Du vänder ett mynt genom att klicka på det och ser därmed den underliggande jackpottsymbolen. När du hittat 3 likadana jackpottsymboler, vinner du jackpotten som symbolerna visar. Om du vinner en jackpott, har du 30 sekunder på dig att klicka på mynten för att se jackpottsymbolerna och se vilken jackpott du vunnit. Om tiden hunnit rinna ut, kör spelet igång automatiskt och bestämmer ditt pris. Jackpottvinster lägga till vinsterna(om du har några) i huvudspelet och syns i vinst-popupfönstret tillsammans med de andra vinsterna.

 • Registrera dig för Age of the Gods Twister och buy-in. Du kan välja buy-ins för 1 €, 5 € eller 10 € och kan vinna upp till 100 gånger din buy-in i pokerdelen av spelet.
 • I början av turneringen, bestämmer en slot-animering prispotten i Twister.
 • Vid registreringen till en turnering i Age of the Gods Twister, går en liten del av 0,99 % av din buy-in till jackpottspelet i Age of the Gods, vilket ger dig chansen att också vinna en av fyra jackpottar där.
 • Om en eller fler spelare i turneringen i Age of the Gods Twister väljs ut att delta i jackpottspelet i Age of the Gods, pausas turneringen tills jackpottspelet i Age of the Gods är avslutat eller tills tidtagningen på 30 sekunder har gått ut (då körs spelet igång automatiskt och priset utbetalas till spelaren).
 • Alla spelare vid bordet meddelas om jackpottvinsten. Efter det fortsätter Twister-turneringen enligt vanliga regler i Twister-turneringar.
 • Jackpottspelet i Age of the Gods och dess vinster är unika för varje spelare och är inte beroende av utgången i Twister-turneringen.
 • Jackpottspelet körs igång slumpmässigt i början av turneringen Age of the Gods Twister. Inträdet i jackpottspelet betyder garanterad vinst.
 • Matcha 3 symboler av jackpottar eller vänta på att tidtagningen på 30 sekunder går ut.
 • Det finns 4 nivåer av jackpottar som kan vinnas: Power, Extra Power, Super Power och Ultimate Power. De olika typerna av jackpottar har olika prispottar.
 • Jackpottspelets popupfönster har 20 mynt, där varje gömmer en av de fyra jackpottsymbolerna. Du vänder ett mynt genom att klicka på det och ser därmed den underliggande jackpottsymbolen. När du hittat 3 likadana jackpottsymboler, vinner du jackpotten som symbolerna visar.
 • Jackpottspelet Age of the Gods har en tidtagning på 30 sekunder. Om spelaren inte hinner hitta tre likadana symboler innan tiden tar slut, kör spelet igång automatiskt och bestämmer spelarens pris.
 • Jackpottvinster lägga till vinsterna(om du har några) i huvudspelet och syns i vinst-popupfönstret tillsammans med de andra vinsterna.
 • Pafs allmänna regler & villkor gäller.
 • Paf förbehåller sig rätten att ändra eller avsluta kampanjen när som helst.