Till hjulet

Lotterier

Spännande nya lotterier och skraplotter

Lotterier är en gammal traditionell spelform – det första lotteriet ordnades i Kina för 2 500 år sedan. Och vem har inte köpt en lott eller en skraplott i närbutiken? Det är en klassisk metod för att samla in pengar till välgörenhet och därför har det så stark koppling till oss på Paf. Vi har gett vårt överskott till samhällsnyttiga ändamål i över 50 år. Vi har ett flertal spännande skraplotter och lotterier. Vissa är exklusiva för Paf. Pröva dem redan idag!

Jackpottar

  • {{::game.title}}

{{ gameListing.header }}

FilterStäng
Tyvärr, inga spel hittades

{{ ::flow.header }}

KOMMANDE AVSLUTAD SISTA CHANSEN

{{ ::item.headline }}

{{ ::item.competition.prices}}

   Varje {{ 259200000 + (86400000 * weekday) | date:'EEE' }}

Välkända och välsmakande skraplotter och mycket mer!

Vi har en hel hög nya spel som är exklusiva för Paf. Fyra av våra favorit Paf-kändisar har nu fått sina egna skraplotter – de legendariska spelen Cash & Carry och Double Joker Poker, tungviktsboxaren Robert Helenius och mästerkocken Micke Björklund. Skrapa och vinn på vår nya skraplott King – som kommer med en kunglig online jackpott på 40 000 €.

För våra lotteri-fans har vi Boss The Lotto, Nerves of Steal, Diamond Deal och Epic Gems är alla nya lotterier där du kan variera mellan att spela säkert och att chansa. Om du är nöjd med de nummer eller symboler som du har valt kan du låsa din vinst. Eller kommer du chansa och välja ytterligare en för att få en högre vinst? Ett annat spännande spel är 7-11-21 – hitta mynten som tillsammans blir en av de magiska siffrorna för att vinna.

Vill du testa på något lite mer traditionellt? I 7 Up och Jingle Up väljer du linjer på din lotteribiljett och vinner när symbolerna matchar. Det är lite som en spelautomat.

Vi har dina turnummer – oavsett vilka spel du gillar!