Från Eskilstuna till historieböckerna

I fem episoder snackar vi minnen, mål och mästerskap med Kennet Andersson, världsrekordhållaren från VM -94.Episod 2 – Kennet minns tillbaka

Vi snackar minnen med Kennet, hur det var att komma till IFK Göteborg och spela i strålkastarljuset mot FC Steaua București, första året i Bari där supportarna tydligt visade sitt missnöje, och känslan i VM 94-truppen med kärleken från fansen.


Episod 3 – Ett VM, fem mål

Kennet tänker tillbaka på de fem mål under VM -94 som satte hans namn i historieböckerna. Målen mot Brasilien, Saudiarabien, Rumänien och Bulgarien som alla är speciella på sina egna vis.Fotbollsfesten

Vinn kontanter, gratisspel och teknikprylar varje dag!

Var med nuEpisod 4 – Friidrott

En annan sport som hittade sin väg tillbaka in i Kennets hjärta efter den avslutade proffskarriären är friidrotten. Kennet berättar om skadan han drog på sig under ett veteran-SM, om hur viktigt det är med att ha uppsatta mål, och att all träning måste vara kul.


Episod 5 – VM Quiz

I det femte och sista avsnittet ställer Paf Kennet mot väggen i ett VM-quiz. Vad heter egentligen stadiumtutorna som den Sydafrikanska publiken använder, och hur många mål var det nu som Sverige gjorde i VM -94?