Spela Jackpot Pools på Paf

Här är en snabbguide till Jackpot Pools – spelet med stora jackpottar och spännande bolagsspel.

Vad är Jackpot Pools?
Jackpot Pools är en typ av sportspel där du ska försöka tippa hur en serie av matcher kommer sluta. Ju fler rätt du har, desto mer pengar vinner du. Lyckas du få alla rätt vinner du jackpotten. Storleken på jackpotten beror på insatsnivån på din spelkupong och antalet personer som lyckats tippa alla rätt. Har du den högsta insatsnivån kan du vinna flera miljoner euro på Pafs Jackpot Pools!

Vilka sporter och vilken typ av kuponger erbjuder vi?
Jackpot Pools domineras av fotboll och det är här du hittar de allra största jackpottarna. Utöver fotboll erbjuder vi kuponger bestående av NBA, NFL och Grand Slam-tennis. De olika kupongerna varierar också när det kommer till vad du skall försöka tippa rätt, det kan handla om 1X2, rätt resultat, över/under 2.5 mål, båda lagen gör mål, asiatiskt handikapp, poängmarginal eller setresultat.

Hur fungerar bolagsspel?
Ett bolagsspel är en kupong där du går ihop med andra spelare för att vara en del av en större kupong, och därmed i teorin har större chans att vinna. Varje bolagsspel kontrolleras av en “Kapten”. Kaptenen är den som skapar kupongen och är också den som har full kontroll över Cash Out-funktionen. Du kan välja att själv vara kapten och skapa din egen kupong, eller så kan du köpa in dig i kuponger skapade av andra kaptener. Vinster från bolagsspelet delas mellan spelarna som ingår i bolagsspelet, i proportion till hur stor andel varje spelare äger av kupongen.

Gå till Jackpot Pools