Kundservice

Välkommen till vår kundservice! Vi finns här för att svara på dina frågor och ger dig snabb, professionell och vänlig hjälp. Du kan kontakta oss via e-post, chatt eller telefon.

Så här kontaktar du oss:

 • Chatt

  Logga in och chatta med oss under våra öppettider!

 • Telefon: 0200-119999 Stängt

  Ring oss på vårt gratisnummer.

 • Tack!

  Ditt meddelande har skickats och vårt svar kommer att skickas till {{helpdeskCtrl.helpdeskFormData.from_email}}.

  Hmm... meddelandet kunde inte skickas.

  Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält och att din e-postadress är korrekt.

 • w

  Vanliga frågor

  Här hittar du vanliga frågor och svar

  Spelkonto

  Hur verifierar jag mitt spelkonto med bank-ID?

  Du kan verifiera ditt spelkonto med Mobilt Bank-ID. Gå till “Mina Pengar” uppe i högra menyn på paf.se, längst ner på den sidan hittar du “Identitetskontroll”. Klicka där för mer anvisningarna om hur du ska göra.

  Glömt lösenordet?

  Om du har Bank-ID så kan du enkelt logga in genom att verifiera dig via följande adress: https://www.paf.se/my-account/identification/bankid-login.html

  Har du inget Bank-ID kan du använda din registrerade e-postadress för identifiering. Det gör du göra via följande adress: https://www.paf.se/forgotten-credentials#email Notera att om du använder en mobil eller surfplatta, måste du öppna din mejl i browsern på din enhet för att länken ska fungera.

  Hur kan jag stänga mitt spelkonto?

  Du kan stänga ditt spelkonto genom att skriva in till oss på kundservice@paf.se. Kom ihåg att skriva ditt fullständiga namn, födelsedatum, registrerad e-post och ditt telefonnummer. Efter att vi har fått detta så kommer vi direkt att låsa spelkontot. Om du skulle ha några aktiva spel eller transaktioner så kommer vi att ta hand om det.

  Vilka operativsystem och webbläsare stöder ni?

  Vi rekommenderar att du håller ditt operativsystem och din webbläsare uppdaterade. Vi stöder följande versioner:

  • Windows 
   Chrome, Firefox, Microsoft Edge
  • OSX / macOS
   Safari, Chrome, Firefox
  • Android 5.0 eller senare 
   Chrome, Android browser
  • iOS 10 eller senare
   Safari, Chrome

  Insättningar & uttag

  Hur fyller jag i mitt kontonummer korrekt?

  Formatet som gäller är 4 till 5 siffror i clearing numret och 7 till 10 siffror i kontonumret.

  Kommer påbörjade transaktioner påverka min insättningsgräns?

  Om transaktionen står som "påbörjad" så påverkar detta din insättningsgräns, även om den inte har gått igenom. Så fort man har klickat på "Insättning" i den rutan där var man fyller i beloppet, så registreras det nämligen som en påbörjad insättning, och den transaktionen är då medräknad i din insättningsgräns.

  Uttag – när får jag mina pengar?

  Tiden det tar för pengarna att vara tillgängliga på ditt konto beror på vilken betalningsmetod du använder. När ett uttag har godkänts kan du räkna med att få pengarna inom följande tidsramar;

  • Uttag med Visa och Mastercard: 2-4 bankdagar
  • Uttag med banköverföring: upp till 1 bankdag
  • Uttag med e-plånbok: samma dag

  Uttag – förseningar

  Förseningar kring uttag kan ha flera orsaker. I första hand är det en bra idé att kolla din e-post (inklusive spam) och Paf-inbox samt vänligen kontrollera under "Mina pengar" om det skulle vara en id-verifiering begärd från oss. Om du inte har fått någon information från oss så kan du maila oss på kundservice@paf.se. Var vänlig skriv ditt fullständiga namn, telefonnummer och födelsedatum i mailet.

   

  Kan jag se hur nära min insättningsgräns jag är?

  Absolut. Du kan se detta när du loggar in på spelkontot och klickar på "Mitt spelansvar". Där under Insättningsgräns så kan du alltid se hur din gräns ligger till. Där hittar du även många andra spelverktyg som du kan använda dig utav.

  Vilka insättningsmetoder är tillgängliga på Paf.se?

  För mer information om vilka insättningsmetoder vi erbjuder så klickar du här.

  Bonusar

  Hur använder jag bonuspengar?

  Spel- eller bonuspengarna kan du använda i våra egna Paf spel eller Quickfire spelen. Du hittar dom här spelen när du väljer en spelkategori, t.ex. Spelautomater och sedan klickar du på de tre punkterna höger om rubriken. Där väljer du “spelpengar” och då visar sidan endast dom spel som fungerar med spel- eller bonuspengar.

  Jag använde en bonuskod men fick ingen bonus

  Om du hittade din kod på någon annan sida så kanske den har förfallit. Kontakta oss på kundservice@paf.se med bonuskoden och information om var du hittade den. Var vänlig skriv ditt fullständiga namn, e-post och födelsedatum i mailet.

   

  Bonuspengar - Hur fungerar de?

  Bonuspengar kan endast användas i vissa av våra spelautomater, videopoker och lotterispel. De spel som tar emot bonuspengar får du fram genom att gå in på den spelkategori du vill spela (Spelautomater, Videopoker, Lotterier) och välja filtret som heter "Bonuspengar", du hittar detta till vänster om sökfunktionen.
  För skärmar med mindre skärmupplösning hittas sökfunktionen genom att klicka på de tre punkter som finns till höger om rubriken, och sedan välja filtret som heter Bonuspengar.

  Det finns inget omsättningskrav på bonuspengar och vinsterna från bonuspengar omvandlas automatiskt till riktiga pengar. Vinsterna kan därmed användas till vilket spel som helst eller lyftas från spelkontot om så önskas. Det går dock inte att göra uttag på bonuspengar.

  Var kan jag kolla saldot eller se ifall jag har bonuspengar på mitt spelkonto?

  Logga in på ditt spelkonto och under "Saldo" som hittas högst upp i menyn som heter "Konto", ser du din nuvarande bonussaldo direkt under "Uttagbart saldo".

  Spelautomater

  Freespins – hur får jag mina vinster?

  Det finns olika omsättningskrav för vinster på freespins. Kolla Regler och Villkor på den tävlingssida som dina freespins är kopplade till.

  Spelet låste sig/avbröts medan jag spelade

  Gå bara in i spelet igen så borde det starta på samma ställe. Om det inte startar, kontakta oss via vårt kontaktformulär med vilket spel och när det hände. Skriv också ditt fullständiga namn, telefonnummer och födelsedatum i mailet.

   

  Har du fått ett hårdvaruaccelerations felmeddelande?

  En indikation på problemet är att du när du försöker öppna ett spel, får följande felmeddelande: "Något gick fel. Hårdvaruaccelerationen är inaktiverad."

  För att lösa problemet måste du aktivera hårdvaruaccelerationen i dina webbläsarinställningar. Vänligen gå till den relevanta webbläsar länken för detaljerade instruktioner.

  Mozilla Firefox
  Internet explorer and Edge
  Google Chrome

  Bingo

  Brickor – kan jag köpa brickor i förväg?

  Ja, du kan köpa bingobrickor i förväg i Bingo Variant, quick Draw Bingo, Cash & Carry Bingo, Paf Bingo och i Lars-Åke Classic'75 Bingo.

  Gratisbrickor – hur funkar de?

  Meddelandet i bingorummet berättar i vilket spel du kan använda dina brickor i och hur länge de är giltiga. Om du t.ex. får gratisbrickor till Paf Bingo so kan du bara använda dem där. Tryck på "Använd" för att använda dina gratisbrickor.

  Uppkopplingen bröts i ett spel

  Även fast du förlorar din uppkoppling så är dina brickor fortfarande aktiva i multiplayer bingo. Om du har en vinnande bricka så kommer vinsten automatiskt att bli skickad till ditt spelkonto. I singlebingo, "Bingo" & "Triple Bingo" så har du 30dagar att fortsätta spela och spelar från där du slutade. Efter det så kommer rundan automatiskt att spelas klart och all eventuell vinst betalas ut till ditt spelkonto.

  Hur kan jag lita att Paf erbjuder en säker och rättvis bingoupplevelse?

  Vi använder oss av en slumpgenerator som har gått igenom oberoende tester och granskningar. Du kan läsa mer information om eCOGRAs policy här.

  Poker

  Jag blev nedkopplad under en pokerturnering

  Prova att starta om klienten och gå tillbaka till bordet. Om det inte fungerar, kontakta vår Kundservice. Om du vill undvika problem så är det viktigt med en snabb och säker uppkoppling, och att använda den senaste mjukvaran. Det är också bra att radera cookies och historik samt att rensa cacheminnet regelbundet. När du mailar oss, skriv din e-post, fullständiga namn, födelsedatum, turnering, klockslag och vilken klient du använt.

   

  Freerolls – var finns de?

  Freerolls finns under Turneringar > Freeroll i Heart Poker.

  Kan jag spela gratis?

  Ja. Gratisbord finns under fliken Kostnadsfritt spel i både Kontantspel och Sit&Go i den nedladdningsbara Heart Poker-klienten. Du har 2 000 euro att börja med. Detta är inte riktiga pengar och de kan bara användas i spel som finns under fliken Kostnadsfritt spel.

  Biljetter – var hittar jag mina biljetter till Paf Poker?

  Du hittar dina biljetter i den nedladdningsbara Paf Poker-klienten. Välj Visa saldo och Mina biljetter i övre högra hörnet. Där kan du också se vilka turneringar du kan använda biljetterna till.

  Lojalitetspoäng – hur kan jag använda dem i Paf Poker?

  Paf Poker lojalitetspoäng kan du använda när du köper in dig till turneringar. Dessa turneringar är markerade med LP. Lojalitetspoängen kan bara användas i den nedladdningsbara klienten.

  Betting

  Kan jag häva mitt spel?

  Det är inte möjligt att annullera ett redan lagt spel.

  När blir mitt bet avgjort om en match är avbruten/uppskjuten?

  Om matchen aldrig startade så blir den ogiltigförklarad efter 12 timmar från den ursprungliga starttiden och insatsen blir sedan returnerad till ditt spelkonto. Om matchen påbörjas inom 12 timmar så kommer bettet att stå. 

  Varför blev mitt spel avvisat?

  Vi kan avvisa oddsspel som inte följer våra regler. Läs mer här.

  Livescore uppdateras inte korrekt

  Paf tar inget ansvar över att livescore uppdateras. Därför ber vi dig att på egen hand följa ditt bet. Du kan läsa mer om våra regler och villkor här.

  Felaktigt avgjort spel

  Om ditt spel har avgjorts felaktigt, ge oss länken till den officiella källan med det korrekta resultatet samt spel-ID, din e-post, fullständigt namn och födelsedatum. 

  Vad är freebets?

  Du kan hitta mer information angående freebets här

  Varför upplever jag problem med bettingen i Internet Explorer?

  Internet Explorer stöder inte vår bettingsida. För bästa upplevelse rekommenderar vi istället att du använder Chrome som webbläsare. 

  Fantasy Sports

  Hur sparar jag mitt lag?

  När du har gått med i en turnering och börjat sätta ihop ditt lag sparar du det genom att klicka på knappen “SPARA LAG”, som finns bredvid “ÅTERSTÄLL”.

  Du kan spara ditt lag så fort du har valt minst en spelare. När laget har sparats går det att välja det i alla andra turneringar och du hittar det genom att klicka på “SPARADE LAG”.

  Var hittar jag reglerna?

  Alla Fantasy Sports-regler finns här: https://www.paf.se/fantasy-sports/rules

  Vad är Fantasy Sports?

  Fantasy Sports är ett onlinespel där deltagarna sätter ihop virtuella lag med riktiga spelare från proffsligor i olika sporter. De virtuella lagen tävlar sedan mot varandra utifrån spelstatistik från riktiga matcher och hur de valda spelarna presterar. Prestationerna räknas om till poäng som sammanställs och läggs till den sammanlagda poängsumman. Lagens sammanlagda poäng jämförs sedan för att få fram en vinnare i turneringen.

  Varför ser jag inget innehåll när jag öppnar Fantasy Sports?

  Vår Fantasy Sports-klient stöder inte Internet Explorer webbläsaren. När denna webbläsare används öppnas sidan utan innehåll. Vi rekommenderar att du använder Chrome istället.

  Hur spelar jag Fantasy Sports?

  Vi har en interaktiv handledning i våran Fantasy Sports sektion. För att använda handledningen så loggar du in på spelkontot och går till Fantasy Sports sektionen som du hittar här. När du väl är inne i Fantasy Sports hittar du en "Hur spelar man" länk ovanför "Skapa turneringar" uppe i höra hörnet på sidan. Allt du behöver göra är att klicka på länken och följa stegen, det hjälper dig genom hela förloppet.

  Jackpot Pools

  Var kan jag hitta reglerna?

  Alla Jackpot pool regler kan du hitta här och genom att klicka “hjälp” i klienten.

  Vad är Jackpot pool betting?

  Pool betting är en typ av betting där spelarna bidrar med ett fast belopp (insats) i en pott och sedan gör ett val av ett resultat eller en rad av resultat (‘legs’). Potten delas sedan mellan de som har gjort rätt val.

Vi finns på plats för att hjälpa dig varje dag kl. 09.00–24.00. Du kan när som helst maila oss på kundservice@paf.se så svarar vi snarast möjligt. Vår onlinechatt är öppen när chattikonen är klickbar. Du kan även titta bland våra vanligaste frågor för att se om du får svar på din fråga där.

Under våra öppettider gör vi vårt yttersta för att besvara e-post inom 30 minuter. Vi strävar efter att besvara chattar direkt och vi svarar på telefonsamtal så fort vi kan.