Ja tack

Bingo

Bingo – det ultimata sociala spelet

Bingo är verkligen det ultimata sociala spelet. Vi vet att det är sant eftersom vi levererat bingo till människor på båtar, i kasinon och på webben i över 50 år nu. Vi vågar påstå att vårt stora utbud av spel, bingoturneringar, stora bingojackpottar och våra livliga bingorum kommer att ge dig mycket underhållning. Ge bingo en chans och se om det är ditt turnummer som dras!

{{ ::flow.header }}

KOMMANDE AVSLUTAD SISTA CHANSEN

{{ ::item.headline }}

{{ ::item.competition.prices}}

   Varje {{ 259200000 + (86400000 * weekday) | date:'EEE' }}

Sommarbingo hos Paf

Vare sig den här sommaren är het som synden eller mest bara regnar bort, så är vinsterna heta och humöret alltid på topp i våra bingorum.

Våra chattvärdar är på plats för att chatta med dig i Bingo Variant måndagar, torsdagar och fredagar mellan 17.00 och 19.00.

Välkommen in att pröva lyckan och snacka med din favorit chattvärd!

Chattrum-regler för bingo

Du kan umgås, prata och ha trevligt i vår bingo. Men för att det ska bli så trevligt som möjligt ber vi dig följa de här enkla reglerna:

Kom ihåg att

  • Använda en vänlig ton
  • Dela med dig av dina idéer
  • Gärna bjuda på goda recept och bra tips
  • Ha roligt bland vänner

Undvik att

  • Dela, diskutera eller länka till olagligt eller oanständigt material
  • Använda sårande språk
  • Dela, diskutera eller länka till olika typer av reklam eller marknadsföring
  • Försöka föreställa någon annan, missbruka spelarinformation eller sprida virus

För mer information, gå till våra Användarvillkor eller kontakta oss via vår kundtjänst. Tack för att du tog dig tid att läsa detta.

Bingo – jackpottar, turneringar och kontantvinster

På Paf fortsätter vi att utveckla nya versioner av bingo och nya bingoerbjudanden. Våra olika bingo-sorter Bingo VariantCash & Carry Bingo, Paf Bingo, Lars-Åke Classic '75 och Quick Draw Bingo är framtagna för att passa flera olika smaker och stilar. Det finns 75 och 90-siffrors-bingo. I vår ständigt populära Bingo Variant går den stora jackpotten ofta upp till över 1 000 000 kr.

Allt det här kan du upptäcka själv. Alla våra bingorum har livliga chattrum. Det är bara att kliva in och känna atmosfären.

Bingohistoria

Bingo är ett spel som utvecklas konstant för att fortsätta vara roligt och relevant. Det uppfanns i Italien redan på 1500-talet, en variant av bingo var populärt i Frankrike på 1700-talet, i Tyskland på 1800-talet och det blev den version av dagens bingo som vi alla känner till och älskar på 1930-talet i USA.