Gratisspel

Så här funkar det

  • Gratisspel i betting innebär att du får en summa av oss att spela för. Summan kan variera från gång till gång.
  • Du hittar alltid ditt gratisspel när du går in på bettingsidorna, i spelkupongen, under insatsrutan, när du gjort ditt godkända spelval.
  • Klicka på den mörkgråa gratisspel boxen för att se hur stort gratisspel du har aktivt. Sedan måste du klicka på den vita gratisspel boxen för att kunna placera ditt gratisspel. (se bild exemplena)
  • Ett gratisspel är helt riskfritt för dig, vi står helt enkelt för insatsen medan du behåller eventuell vinst. Ett exempel: Du spelar ditt 100 kr gratisspel på att Dortmund ska vinna över Bayern München till 2.50 gånger pengarna. 100 kr x 2.50 = 250 kr. Vi behåller insatsen på 100 kr och du får vinsten på 150 kr. Observera också att vinstpengarna inte har några som helst omsättnings- eller andra krav, det är helt enkelt pengar du kan använda precis hur du vill.
  • Finns det inga krav på vad du skall spela på gäller valfritt spel i bettingen. Ibland kan det vara krav på att spelet skall vara ett livebet, ett spel via mobilen eller på någon viss liga eller match. Då gäller det bara spel på det som anger, även i kombinationsspel. Exempel: Kravet är Bundesliga, en dubbel med Dortmund & Schalke vinst i deras respektive match är ok. En dubbel med Dortmund och Barcelona som vinnare gäller inte då Barcelona inte spelar i Bundesliga
  • Hela gratisspelet måste användas på en gång, det kan inte delas upp på flera spel.

Till oddsen