Paf gör skillnad

Mer än 3 miljarder kronor till samhällsnyttan

Vi vill tacka dig och alla våra andra spelare för ert stöd under dessa år. Varför kanske du undrar? Jo, så här ligger det till.

Vi startade vår verksamhet den 31 oktober 1966 på den lilla ön Åland, belägen i Östersjön mittemellan Finland och Sverige. Vårt mål var då lika enkelt som det var tydligt: att genom spel generera och distribuera överskott till samhällsnyttiga ändamål. Trots att mycket har hänt med Paf sedan dess så är vårt ursprungliga mål oförändrat och det är fortfarande det enda syftet med vår verksamhet.

Det är därför med oerhörd stolthet som vi nu kan blicka tillbaka och konstatera att alla våra spelare genom åren tillsammans genererat ett totalt överskott på mer än 300 miljoner euro genom våra spel. Det enorma överskottet har årligen distribuerats till ett stort antal icke-vinstbringande verksamheter med fokus på till exempel handikappade, pensionärer, barn, ungdomar, kultur, idrott, miljö och folkhälsa.

Därför vill vi på Paf passa på att rikta ett enormt stort tack till just dig som väljer att spela hos oss. Oavsett om du har varit kund sedan starten eller om du precis har upptäckt oss så betyder det faktum att du väljer just Paf oerhört mycket för oss och alla som varje år tar del av vårt överskott.

På den här sidan kan du fördjupa dig i några projekt som Paf finansierar och vilken betydelse vårt överskott har för enskilda personer i samhället.

STORT TACK TILL DIG OCH ALLA VÅRA SPELARE!

Läs gärna mer om oss på vår företagssida eller ta del av berättelserna från våra mottagare här nedan.


Här är några av de organisationer och projekt som Paf stödjer:

{{ article.metaData[0].association }}