Paf gör skillnad

3 miljarder kronor donerat under 50 år

Du vet säkert att Paf fyllde 50 år under 2016. Vi vill tacka dig och alla våra andra spelare för ert stöd under dessa år. Varför kanske du undrar? Jo, så här ligger det till.

Vi startade vår verksamhet den 31 oktober 1966 på den lilla ön Åland, placerad i Östersjön mittemellan Finland och Sverige. Vårt mål var då lika enkelt som det var tydligt: att genom spel generera och distribuera överskott till goda ändamål. Trots att mycket har hänt med Paf sedan dess så är vårt ursprungliga mål oförändrat och fortfarande det enda syftet med vår verksamhet.

Det är därför med oerhörd stolthet som vi nu kan blicka tillbaka på våra 50 första år och konstatera att alla våra spelare genom åren tillsammans genererat ett totalt överskott på 3 miljarder kronor genom våra spel. Det enorma överskottet har årligen distribuerats till ett stort antal icke-vinstbringande verksamheter med fokus på till exempel handikappade, pensionärer, barn, ungdomar, kultur, idrott och folkhälsa.

På så sätt kan man säga att alla våra spelare alltid varit och alltid kommer att vara vinnare. När du vinner hos oss så behåller du pengarna. Om vi vinner så går överskottet till att förbättra liv. Så enkelt är det.

Därför vill vi på Paf passa på att rikta ett enormt stort tack till just dig som väljer att spela hos oss. Oavsett om du har varit kund sedan starten eller om du precis har upptäckt oss så betyder det faktum att du väljer just Paf oerhört mycket för både oss och alla som varje år tar del av vårt överskott.

På den här sidan kan du fördjupa dig i några projekt som Paf finansierar och vilken betydelse vårt överskott har för enskilda personer i samhället.

STORT TACK TILL DIG OCH ALLA VÅRA SPELARE!

Dina vänner på Paf


Här är några av de organisationer och projekt som Paf stödjer:

{{ article.metaData[0].association }}